header

 

Werkplaats en magazijn

Onderdelen

Wij hebben een goed uitgerust magazijn met diverse onderdelen voor uw machines. Gespecialiseerd in onderdelen en onderhoud van grondverzetmachines en wegenbouwmachines van de merken Atlas - Neuson - Terex - etc. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment. Als u het door u benodigde onderdeel hier niet vindt, neemt u dan contact op want wij kunnen nou eenmaal niet alles laten zien op deze website. En mochten we het alsnog niet hebben, bestellen wij het voor u!

 

banden-nieuw

Banden

U vind bij ons alle soorten banden voor uw machines. Wij leveren topmerken en hebben ook een assortiment gebruikte banden. Desgewenst kunnen wij uw banden ook demonteren en repareren. Trelleborg, Alliance, Tianly, Bandenmarkt, Flotagrip, Agriband, Michelin

 

 

rupsen

Loopwerk: Rupsen + toebehoren

Voor het loopwerk van uw minigraver of rupskraan leveren wij Rhino en bridgestone hoge kwaliteit: sprockets + rupsbanden, looprollen en neuswielen.

 

 

 

Hydraulic slangen: Sloot Didam

Hydrauliekslangen

Wij leveren slangen in diverse soorten en maten van het merk Aeroquip. Wij maken deze hydrauliekslangen op maat als 2,4 en 6 laags slangen. Ook leveren wij hydrauliek pompen en motoren. Kijk hiervoor bij hydrauliekservice hierboven bij de tabbladen.

 

 

overdruksystemen

Overdruksystemen

Wij verkopen overdruksystemen van het merk Freshfilter. Speciaal voor de bescherming van personeel op machines en vrachtwagens bij bv asbestsanering. FF Multibox, FFtube, Freshfilter M10, FF box. Tevens  leveren wij de filters voor deze systemen: P1, P2, P3 en koolstoffilters.

 

 

filters

Filters

Wij verkopen luchtfilters, brandstoffilters  motoroliefilters  hydrauliekfilters van het merk Fleetguard, Mann, Purflux en MP/SF.

 

 

 

v-snaren

Vsnaren

U vindt bij ons een groot assortiment van diverse m